Χελιδονης

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μια ιστορία με χρώμα

Το Χθες…

1878. Τη χρονιά αυτή ξεκινάει η παλαιότερη εταιρεία στην Ελλαδα στα είδη ζωγραφικής, αγιογραφίας και καλλιτεχνίας. Η εταιρεία με την επωνυμία ‘’ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ’’ εισάγει και εμπορεύεται αυτά τα είδη.

1975. Μετονομάζεται σε «ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ Ε.Π.Ε.» κληρονόμοι της «ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ» συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας με το ίδιο μεράκι αλλά και με σεβασμό στην ιστορία της.


Το Σήμερα…

Προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα χωρίς να έχει αλλάξει κάτι από την παλιά συνταγή, συνδυάζει την εμπειρία της παράδοσης με την άριστη γνώση των προϊόντων. Η εταιρεία ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ Ε.Π.Ε. αντιπροσωπεύει, εισάγει και εμπορεύεται κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Winsor & Newton,
Reeves
Oasis
Knorr Prandell
Hobby Fun
Springer Pinsel
Doelfray Coatings
Mosaikstein Gmbh
Eytzinger J.GGmbh
Noris Blattold
Kremer Dr.G.
Angelo Orsoni
Giusto Manetti SPA
Efco Hobbygross Erler
Saler Sas

…………είναι μερικές μόνο από τις εταιρείες


Οι άνθρωποι της εταιρείας…

Η ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ Ε.Π.Ε απαρτίζεται από τα πλέον ικανά στελέχη του χώρου. Με πολυετή πείρα, στη πώληση αλλά και στην εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού βρίσκονται πάντα κοντά στους συνεργάτες και τους πελάτες της. Οι γνώσεις των ανθρώπων της εταιρείας , είναι στη διάθεση αυτών που ξεκινούν το ευχάριστο ταξίδι της δημιουργίας.


Τα προϊόντα…

Τα προϊόντα της εταιρείας χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες .

* Η πρώτη περιλαμβάνει είδη ζωγραφικής και αγιογραφίας.

* Η δεύτερη είδη χειροτεχνίας και χόμπυ.

* Η τρίτη είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας για παιδιά και αρχάριους.

Με διαρκή ενημέρωση σε διεθνές επίπεδο η εταιρεία σήμερα έχει εμπλουτίσει την συλλογή της με νέα προϊόντα και τεχνικές. Είναι η εταιρεία πού έκανε γνωστό στo ελληνικό κοινό την εκπομπή του ζωγράφου BOB ROSS και τον υποστηρίζει μέχρι και σήμερα. Κάθε μέρα με χορηγία της εταιρείας στις 15.30 το μεσημέρι από την εκπομπή τής ΕΤ3 ο BOB ROSS διδάσκει την τέχνη της ζωγραφικής και είναι ο οδηγός σε ένα ταξίδι γεμάτο από χρώματα και φαντασία…

Όλη αυτή την αγάπη για τα προϊόντα και τις τεχνικές, θέλουμε να την μεταδώσουμε σε όλη την Ελλαδα. Έτσι επιλέγουμε με πολύ προσοχή τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με κριτήριο την αγάπη για το αντικείμενο και την όρεξη για δουλειά.

 

Το Αύριο…

Όπως μέχρι σήμερα έτσι και στο μέλλον η εταιρεία με τα εξειδικευμένα στελέχη αλλά και τους συνεργάτες της θα χαίρονται να σας εξυπηρετήσουν για κάθε θέμα που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσουν στις κατάλληλες επιλογές

Η ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ Ε.Π.Ε. θα είναι πάντα στην διάθεση σας για να προσφέρει λύσεις στα εξειδικευμένα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες στη ζωγραφική την αγιογραφία και να χαρίσει δημιουργικότητα στο ελεύθερο χρόνο σας.

 

Advertisements